top of page
Untitled_Artwork 14_edited.png

Game to Talk is een bedrijf met als missie om door middel van de escape kist spelenderwijs en op een laagdrempelige manier het onderwerp seksualiteit en intimiteit bespreekbaar te maken en spelers te verbinden. Wij creëren een veilige omgeving voor de speler om de taboe over seksualiteit en intimiteit te doorbreken. We dragen bij aan gerichte zorg op de behoeften, wensen en grenzen van spelers op gebied van liefde en seksualiteit.

Missie

Visie

Game to Talk wil een wereld creëren waarin geen taboe ligt op seksualiteit. Met deze visie willen we dat de onderwerpen seksualiteit en intimiteit worden belicht in de zorg waardoor deze primaire levensbehoefte van de speler in kaart wordt gebracht en hierop kan worden in gespeeld, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de speler.   

Untitled_Artwork 15_edited.png

Het team

IMG_3559.jpeg

Katie van Stiphout

Dé designer binnen het team. Ik houd mezelf bezig met de productontwikkeling van de spellen. Door het houden van creatieve sessies en het gebruik van design thinking methodes komen we samen tot een hoogwaardig eindproduct. Ik vind het geweldig om in co-creatie met de doelgroep tot een passende oplossing te komen, die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Middels serious games en gamification het gesprek over seksualiteit spelenderwijs aangaan, dat is waar ik voor wil zorgen.

IMG_3516.jpeg

Manouk Smeulders

 Mijn functie voor Game to Talk omvat alles rondom de financiën. Samen met de financieel adviseur (Smeulders financials) zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast geef ik trainingen voor medewerkers, wat ik ontzettend leuk vind.

Ik vind het fantastisch om te zien wat de escape kist kan veranderen in een organisatie en dat drijft me elke dag weer om met plezier voor dit bedrijf te werken. De taboe rondom seksualiteit wegnemen binnen de zorg is iets waar ik enorme passie voor heb. 

IMG_3576.jpeg

Frederique Veenstra

Ik ben de logistiek manager en tevens contactpersoon van Game to Talk. Mijn doel is om de taboe op seksualiteit weg te halen en jongeren kennis aan te bieden over het onderwerp vanuit een betrouwbare bron. Daarnaast wil ik eraan bijdragen dat de focus op seksuele voorlichting een  positieve benadering krijgt. Ik krijg er enorm veel energie van als ik zie wat de escape room teweeg kan brengen binnen een instelling wanneer het gesprek gestart wordt.

Onze kernwaarden

Untitled_Artwork 13_edited.png

Uniek

We hebben alle drie andere talenten die we bundelen om de taboes te kunnen doorbreken. We maken taboes spelenderwijs bespreekbaar, wat niet als vanzelfsprekend wordt gezien. Dit maakt ons uniek binnen de gehandicaptenzorg. 

Untitled_Artwork 13_edited.png

Vindingrijk

We denken niet in hokjes en zijn altijd op zoek naar verbeteringen. We gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. 

Untitled_Artwork 13_edited.png

Transparant

Eerlijk zijn wij naar elkaar en onze partners maar vooral naar onze klanten, zodat jullie weten wat je kan verwachten. Daarnaast gaan we met respect met elkaar om en creëren we samen een veilige omgeving. 

Untitled_Artwork 13_edited.png

Vriendschap

We vertrouwen en respecteren elkaar. We zijn vrienden en werken samen als team. Hierdoor zijn wij eensgezind en brengen we dezelfde boodschap over aan de klant.

bottom of page