top of page

Nog een laatste test voor start van de productie!

Bijgewerkt op: 14 dec. 2022

Op maandag 17 oktober is de conceptversie voor de laatste keer getest bij de organisatie PGZ in Eindhoven. Een organisatie gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met (alle vormen van) autisme. Onder begeleiding van Francis van Rijn is het gesprek over seksualiteit aangegaan bij de woongroep Berkveld.

"Deze jongen is nooit zo open geweest en nu vertelt hij me ontzettend veel, dat is mooi om te zien”
Nog een laatste keer…

Een laatste keer met ons prototype testen bij de doelgroep. Nu kan het echte werk beginnen, produceren! We zullen nooit helemaal stoppen met testen en verbeteren, maar het prototype is toch echt verleden tijd. 1,5 jaar hebben we keihard gewerkt en eindelijk is het zo ver: vanaf november gaan we de productie starten van onze escape kist. Ook de laatste test was erg leerzaam, omdat we hele jonge spelers hadden. Zij waren 14 en 16 jaar oud en wilden graag meer weten over het onderwerp seksualiteit. Het was leuk om te zien dat ons spel ook bij deze jongeren aansloot. Rond deze leeftijd zijn jongeren vaak aan het ontdekken wat seksualiteit en intimiteit betekent. Het is goed om op die leeftijd al open te praten over deze onderwerpen zodat zij kunnen leren wat het betekent en minder onzeker hoeven te zijn om hierover vragen te stellen.

Na vele testen, nieuwe prototypes, visies van seksuologen, verbeteringen van escape room experts en feedback gaan we het spel professioneel maken. Iets waar we aan het begin van een schoolproject alleen maar over konden dromen. We zijn trots dat we dit punt bereikt hebben, maar we zullen altijd streven naar de uitbreiding met meer producten, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en de taboe kunnen doorbreken. Binnenkort organiseren wij een event waarbij we delen van het nieuwe product laten zien en potentiële klanten uit willen nodigen om een kijkje te nemen. We hopen daarna de productie volledig te laten draaien zodat we begin 2023 kunnen verhuren. We zijn benieuwd hoe de komende maanden gaan verlopen, maar weten dat we cliënten met een licht verstandelijke beperking en/of autistisch spectrum enorm kunnen helpen.


Wil jij de kist huren, bijvoorbeeld in 'de maand van de leuke seks'? Meld je aan voor de pre-order en zorg dat jij een kist hebt wanneer jullie daar behoefte aan hebben!

Comments


bottom of page